De digitale evolutie staat niet stil… en ook wij volgen stap voor stap deze evolutie.
Vanaf dit seizoen zal er gewerkt worden met digitale wedstrijdbladen.

Dit brengt heel wat voordelen met zich mee: tijdens het seizoen vallen er verschillende manuele handelingen voor de ploegverantwoordelijken en medewerkers weg, het wedstrijdblad kan ook door de uitploeg al op voorhand ingevuld worden, het wedstrijdblad is altijd duidelijk en leesbaar, ….

Om het wedstrijdblad digitaal te kunnen invullen, is het noodzakelijk om op voorhand in Mijn Beheer een spelerslijst of - voor clubs met meerdere ploegen- spelerslijsten op te maken.

Hierin duid je aan:

  • wie de ploegverantwoordelijke is (= de persoon die voor elke wedstrijd een link naar het digitale wedstrijdblad zal ontvangen).
  • welke leden meespelen in de competitie (= in principe alle leden die werden aangesloten als competitiespeler). Deze spelers zullen automatisch op het wedstrijdblad verschijnen en kunnen daar aangevinkt worden.
  • wat de truitjesnummer is van elke speler.

Wie de spelerslijsten kan invullen en hoe je dit doet, staat stap voor stap uitgelegd in deze korte handleiding.

Op de startvergadering zal onder andere het invullen van de spelerslijsten en het gebruik van de digitale wedstrijdbladen uitvoerig uitgelegd worden. Maar wie wil, kan met bovenstaande info alvast aan de slag gaan.

Katrien
Sporta-consulent volleybal